Cirkussøndage

Om søndagen har vi masser af aktiviteter for hele familien.

Kl. 10 åbner museet, og har du købt billet online, skal den fremvises i billetsalget. I billetsalget kan du, udover at købe billetter, også få stillet den lille sult og købe kaffe, toast, is og diverse snacks.

I udstillingen kan du bl.a. se en masse sjove film om cirkus indspillet af bugtaleren Peter Nørgaard og den frække hund Charlie, flotte og glimtende kostumer og gamle rekvisitter. Børnene kan tage en opgave med rundt i udstillingen og få en præmie i billetsalget, når de er færdige.

Kl. 10.30-12 kan du komme til Cirkusleg i Fægtesalen, der er en stor sal bag Cirkusmuseet indrettet med alverdens cirkusaktiviteter. Her står en cirkusartist klar med hjælp og inspiration, og du kan fx prøve en tur i trapezen, lære at jonglere eller prøve at gå på line. Cirkusleg er inkluderet i entrébilletten til Cirkusmuseet.

Efter Cirkusleg kan I sætte jer op på det Kreative Værksted, der ligger på Cirkusmuseets 2. sal. Her er det tilladt at nyde medbragt mad og drikke, og man kan evt. supplere med drikkevarer og snacks fra museets butik. Her kan I også slippe fantasien løs og fx lave en sjov klovnehat eller cirkuscollage. Værkstedets materialer er til fri afbenyttelse for museets gæster.

Har du brug for at øve dig lidt mere på jonglering, har museet også et legerum i stueetagen med diverse jongleringsrekvisitter, udklædningstøj og gamle cirkusprogrammer. I museumsbutikken kan du desuden købe et bredt og farverigt udvalg af cirkusrekvisitter og souvenirs til både børn og voksne.