Cirkusleg

Pige iført pink kjole står på ét ben på en trapez.

Tag hele familien med på Cirkusmuseet og opdag jeres indre cirkusartist til Cirkusleg i museets store fægtesal. Hvem ved om der gemmer sig en dygtigt jonglør i lige netop jeres familie?

I hvert fald står museets dygtige og erfarne cirkusartist klar til at hjælpe jer med at mestre linen, trapezen eller jongleringens kunst, de næste 1 søndage. Kl. 10, 11 eller 11.45 åbner vi dørene til Cirkusleg, men pga. et stærkt begrænset antal billetter, anbefaler vi at I køber billetter på forhånd her

På museet kan I gå på opdagelse i vores spændende og flotte udstilling og måske finde den perfekte julegave til ham eller hende, der troede han/hun havde alt. Og I kan gøre museumsoplevelsen endnu sjovere ved at købe en julepose til 25 kr., hvor I bl.a. finder en skattejagt, materiale til gør-det-selv julepynt, små lækkerier og en lille overraskelse.