Cirkusleg

Pige iført pink kjole står på ét ben på en trapez.

NB! Cirkusleg er aflyst de kommende søndage.

For at passe bedst muligt på gæster og personale og undgå smittespredning er Cirkusleg aflyst resten af året. Udstillingen, hvor man også kan prøve en masse ting, holder fortsat åbent søndag-torsdag kl.10-15 til og med d. 22.12.2021, hvorefter der vil være lukket frem til søndag d. 2.1.2022. Første Cirkusleg i det nye år vil være (som det ser ud lige nu) søndag d. 9.1.2022.

Tag hele familien med på Cirkusmuseet og opdag jeres indre cirkusartist til Cirkusleg i museets store fægtesal. Hvem ved om der gemmer sig en dygtigt jonglør i lige netop jeres familie?

Museets dygtige og erfarne artist står klar til at hjælpe jer med at mestre linen, trapezen eller holde boldene i luften.

Inden jul kan I nå at komme til Cirkusleg søndag d. 28/11 og d. 12/12 kl. 10.15 eller 11.15. Hver Cirkusleg varer 45 minutter.

På museet kan I gå på opdagelse i vores spændende og flotte udstilling. I kan se flotte og farvestrålende cirkuskostumer, fra blandt andet cirkus Benneweis og cirkus Schumann og høre bugtaler Peter Nørgaard, med hunden Charlie fortælle om cirkushistorien, dyr i cirkus og hvor meget en cirkusartist træner.

Vi glæder os til at se jer!