Vi tilbyder unikke

teambuilding oplevelser

 

Firmaarrangement og teambuilding

Ønsker I en sjov og anderledes oplevelse skulle I prøve teambuilding på Cirkusmuseet.

Cirkusmuseets teambuilding foregår i smukke historiske rammer i Avedørelejren og har de klassiske cirkusdiscipliner i fokus. I vil sammen blive sat i uvante situationer, når I bliver kastet ud i akrobatik, jonglering og klovnerier under kyndig vejledning af en eller flere af vores professionelle artister.  Deltagernes samarbejdsevner og mod vil blive sat på prøve, og der er garanti for et godt grin undervejs. Der er heldigvis rig mulighed for at alle i firmaet oplever succes som cirkusartist, da der altid er en disciplin, der passer til den enkeltes fysiske formåen.

Forløbet kan rundes af med en forestilling, hvor alle må smide paraderne for at komme ud over rampen som cirkusartister. Her vil I opleve, at kollegaerne i høj grad vil kunne overraske med skjulte talenter.

Forløbet kan skræddersyes til jeres behov og kan vare fra en enkelt time til en hel dag. Vi kan have alt fra 5-150 personer i sving på samme tid og kan også levere forplejning.

Kontakt museumsinspektør Mikkel Knudsen mkk@hvidovre.dk eller tlf. 36490030 for yderligere information.

Priseksempler

5-25 pers. 1 times teambuilding med en professionel artist:
4000 kr. eksl. moms

5-25 pers. 2 timers tembuilding, hvor I afslutter med en forestilling for hinanden:
6000 kr. eksl moms.


25-50 pers. 1 times teambuilding med to artister:
7000 kr. eksl. moms

25-50 pers. 2 timers teambuilding med to artister, hvor I afslutter med en forestilling for hinanden:
9000 kr. eksl moms.

Kontakt os for tilbud på firmaarrangementer med mere end 50 deltagere eller i længere tid end to timer.

Møder og konferencer

Museet råder over unikke historiske lokaler, hvor I kan holde jeres møde eller konference. Til det mindre team på maks. 20 pers. kan Avedørelejrens gamle Badeanstalt lejes, og til den større konference med op til 150 deltagere er Avedørelejrens gamle Fægtesal oplagt som ramme. Entré til Cirkusmuseet er inkluderet i vores priser, og vi laver også gerne rundvisninger på museet eller i lejren.

Kontakt Mikkel Knudsen mkk@hvidovre.dk for yderligere information.