Hør spændende historier

fra den fantastiske

cirkusverden

Omvisning / workshops

Omvisning på Cirkusmuseet

Hvordan opstod idéen til cirkus? Hvad driver en artist til at udføre halsbrækkende numre? Hvordan kører man på line 21 meter oppe i luften? Det er blot nogle af de spørgsmål, du vil få besvaret på en spændende rundvisning på Cirkusmuseet, hvor du også vil se smukke kostumer fra nogle af de mest berømte cirkusdronninger fra Paulina Schumann til Diana Benneweis, opleve mærkværdige rekvisitter som Hofflands mundbid med hvilket han kunne løfte en hest med rytter med munden, eller få afsløret hvordan Truxa lavede sit berømte tankelæsernummer.

Pris: 500 kr. + entré i museets åbningstid og 1000 kr. + entré udenfor åbningstiden.

Antal: Maks. 20
Tid: 60 min.
Booking: info@cirkusmuseet.dk eller tlf. 36490030

Er I flere end 20 eller gangbesværede anbefaler vi jer ”En oplevelse på Cirkusmuseet”. Vil I også selv prøve kræfter med artisteriet anbefaler vi jer “Seniorcirkus”.

__________________________________________________

En oplevelse på Cirkusmuseet 

Få nogle af museets sjove og spændende historier om cirkus og kendte personligheder som Charlie Rivel, Truxa og Professor Tribini i ro og mag på vores 2. sal. (vi har elevator). Her kan I læne jer behageligt tilbage i stolen og nyde oplægget med en af vores inspirerende formidlere, som i også kan stille spørgsmål om cirkus.

I bliver klædt på til efterfølgende selv at opleve museet på egen hånd, hvor I kan vælge de dele, som I helst vil se og tage det i det tempo, der passer jer.

Oplægget varer ca. 35 min., og I kan f.eks. tilkøbe en kop kaffe, der kan nydes imens. I kan også tilkøbe kage eller smørrebrød, så I ikke forlader museet sultne.

Velegnet til større grupper eller grupper med dårligt gående.

Pris: 500 kr. + entré i museets åbningstid og 1000 kr. + entré udenfor åbningstiden.

Antal: Maks. 50
Tid: 35 min. + den tid I bruger i udstillingen på egen hånd
Booking: info@cirkusmuseet.dk eller tlf. 36490030

_________________________________________________

Seniorcirkus

Ingen er for gamle til at lege, og cirkus er for alle uanset alder. Derfor har museet også et særligt tilbud til seniorer, hvor en omvisning bliver kombineret med en cirkusworkshop. Her vil du udover at høre de spændende historier på museet prøve forskellige cirkusdiscipliner hvor der arbejdes med koordinationen, balancen og styrken. Alle kan imidlertid være med uanset fysisk formåen, og der er garanti for en sjov og inspirerende fælles oplevelse.

Pris: 1000 kr. + entré i museets åbningstid. Udenfor åbningstid koster forløbet 2500 kr. + entré.

Antal: Maks. 20
Tid: 90 min.
Booking: info@cirkusmuseet.dk eller tlf. 36490030.

Workshops for private og foreninger

Du kan også booke en cirkusworkshop i forbindelse med familieudflugten eller foreningsturen. Workshoppen kan laves så både børn og voksne kan deltage og varer 90 min. I vil prøve at arbejde med forskellige cirkusdiscipliner så som jonglering, akrobatik, trapez m.m. og der vil være god plads til nye udfordringer og masser af grin. Workshoppen bliver sluttet af med, at I laver en forestilling for hinanden.

Pris: 2550 kr. for maks. 30 pers. 4100 kr. for maks. 50 pers.
Tid: 90 min.
Booking: info@cirkusmuseet.dk eller tlf. 36490030

Foredrag: Cirkus i 250 år

De største grin, de fleste kuldegysninger og de højeste klapsalver har cirkus igennem årene affødt. Mange myter eksisterer imidlertid om cirkus, og ofte har cirkus været fulgt af ordspillet: ”Tag vasketøjet ind, cirkus kommer til byen”. Men hvordan startede det og hvad får artister til fortsat at rejse rundt med cirkus og leve et liv på vejen, som er så fjernt fra, hvordan de fleste lever. Hør et spændende foredrag om cirkussets 250 år gamle historie krydret med anekdoter og billeder fra nogle af de største artister og de steder de arbejdede.

Pris: 2600 kr. Prisen er eksl. kørsel og forplejning.
Tid: ca. 2. timer inkl. pause
Booking: info@cirkusmuseet.dk, tlf. 36490030

Omvisning i Avedørelejren

Museet ligger i Avedørelejren, der oprindeligt var en militærlejr, men som i dag fungerer som en spændende bydel, hvor der er en blanding af erhverv, kultur, boliger, vandrerhjem, børneinstitution m.m.

Her kan du også få en rundvisning, hvor danmarkshistorien, bliver blandet med den lokale historie og underholdende anekdoter fra militærlivet.

Pris:1200 kr. på hverdage fra kl. 9-16 og 2200 kr. udenfor det tidsrum.
Tid: 60 min.
Antal: Maks. 40
Booking: Omvisningen kan bookes ved henvendelse til Cirkusmuseet på info@cirkusmuseet.dk.