Hør spændende historier

fra den fantastiske

cirkusverden

Omvisning / workshops

Omvisning på Cirkusmuseet

Det er muligt at bestille en spændende omvisning på Cirkusmuseet. Her vil du kunne høre nogle af de mange underholdende historier som udstillingerne rummer, og samtidigt vil du få et større indblik i kunstarten cirkus.

Pris: 420 kr. + entré i museets åbningstid og 835 kr. + entré udenfor åbningstiden.
Antal: maks 25 personer pr. omvisning. Vi kan lave to omvisninger på samme tid, hvis man er flere, så I kan komme 50 på en gang.
Tid: 60 min.
Booking: info@cirkusmuseet.dk eller tlf. 36490030

Seniorcirkus

Ingen er for gamle til at lege, og cirkus er for alle uanset alder. Derfor har museet også et særligt tilbud til seniorer, hvor en omvisning bliver kombineret med en cirkusworkshop. Her vil du udover at høre de spændende historier på museet prøve forskellige cirkusdiscipliner hvor der arbejdes med koordinationen, balancen og styrken. Alle kan imidlertid være med uanset fysisk formåen, og der er garanti for en sjov og inspirerende fælles oplevelse.

Pris: 610 kr. + entré i museets åbningstid. Udenfor åbningstid koster forløbet 2550 kr. + entré.
Antal: Maks. 25.
Tid: 90 min.
Booking: info@cirkusmuseet.dk eller tlf. 36490030.

Workshops for private og foreninger

Du kan også booke en cirkusworkshop i forbindelse med familieudflugten eller foreningsturen. Workshoppen kan laves så både børn og voksne kan deltage og varer 90 min. I vil prøve at arbejde med forskellige cirkusdiscipliner så som jonglering, akrobatik, trapez m.m. og der vil være god plads til nye udfordringer og masser af grin. Workshoppen bliver sluttet af med, at I laver en forestilling for hinanden.

Pris: 2500 kr. for maks. 30 pers., 4000 kr. for maks 50 pers.
Tid: 90 min.
Booking: info@cirkusmuseet.dk eller tlf. 36490030

Foredrag: Cirkus i 250 år

De største grin, de fleste kuldegysninger og de højeste klapsalver har cirkus igennem årene affødt. Mange myter eksisterer imidlertid om cirkus, og ofte har cirkus været fulgt af ordspillet: ”Tag vasketøjet ind, cirkus kommer til byen”. Men hvordan startede det og hvad får artister til fortsat at rejse rundt med cirkus og leve et liv på vejen, som er så fjernt fra, hvordan de fleste lever. Hør et spændende foredrag om cirkussets 250 år gamle historie krydret med anekdoter og billeder fra nogle af de største artister og de steder de arbejdede.

Pris: 2500 kr. Prisen er eksl. kørsel og forplejning.
Tid: ca. 2. timer inkl. pause
Booking: info@cirkusmuseet.dk, tlf. 36490030

Omvisning i Avedørelejren

Museet ligger i Avedørelejren, der oprindeligt var en militærlejr, men som idag fungerer som en spændende bydel, hvor der er en blanding af erhverv, kultur, boliger, vandrerhjem, børneinstitution m.m.

Her kan du også få en rundvisning, hvor danmarkshistorien, bliver blandet med den lokale historie og underholdende anekdoter fra militærlivet.

Pris: 770 kr. på hverdage fra kl. 9-16 og 1550 kr. udenfor det tidsrum.
Tid: 60 min.
Antal: Maks. 40
Booking: Omvisningen kan bookes ved henvendelse til Cirkusmuseet på info@cirkusmuseet.dk.