Cirkusskole forår,

sommer og efterår

Cirkusskole

Forår, sommer og efterår arrangerer vi cirkusskole. I foråret og efteråret er det om onsdagen, og der vil være hold for de 4-6 årige og for begyndere og øvede i alderen 7-18 årige.

Vi har nu åbent for tilmeldingen til forårets cirkusskole 2019. Den finder sted hver onsdag over 10 gange (påsken undtaget), og der er start onsdag d. 6. marts. Der bliver tre hold:

Hold 1: 4-6 årige, onsdag fra kl. 15.30-16.30
Hold 2: 7-9 årige, onsdag fra kl. 16.30-17.30
Hold 3: 10-18 årige, onsdag fra kl. 17.30-18.30

Prisen er 350 kr. ialt og tilmelding skal ske til info@cirkusmuseet.dk med følgende information:

Barnets navn
Alder
Værgens navn
Adresse:
Telefonnr.

Herefter modtager du en bekræftelse med et MobilePay nummer, som pengene skal overføres til. Tilmeldingen er først gældende, når betalingen er sket. Har du ikke MobilePay, kan du også betale på museet, med kreditkort eller kontanter.

I sommerferien er der to skoler over to dage for de 8-15 årige.

På skolerne arbejder børnene med de forskellige cirkusdiscipliner dvs. jonglering i form af tørklæde, bolde, kegler, diabolo, devilsticks m.m. luftakrobatik i trapez, stof og ringe, gulvakrobatik m.m. For de allermindste er legen i højsædet fremfor cirkusdisciplinerne.

Der er uanset hvilket hold du går på plads til gode grin og nye venskaber bliver skabt undervejs samtidig med, at børnene får rykket grænser for, hvad de troede var muligt med større selvtillid til følge.

Vi melder ud på vores hjemmeside (under nyheder), i vores nyhedsbrev og på vores Facebookside, når vi åbner for tilmeldinger. Det er ikke muligt at tilmelde sig før og tilmeldingen er først gældende, når vi har sendt en bekræftelse.