Cirkusskole forår,

sommer og efterår

Cirkusskole

Forår, sommer og efterår arrangerer vi cirkusskole. I foråret og efteråret er det om onsdagen, og der vil være hold for de 4-6 årige og for begyndere og øvede i alderen 7-18 årige.

 

I sommerferien er der to skoler over to dage for de 8-15 årige. Sommerskolen er kun for børn bosat i Hvidovre Kommune, da den er en del af Aktiv Ferie under Hvidovre Kommune.

På skolerne arbejder børnene med de forskellige cirkusdiscipliner dvs. jonglering i form af tørklæde, bolde, kegler, diabolo, devilsticks m.m. luftakrobatik i trapez, stof og ringe, gulvakrobatik m.m. For de allermindste er legen i højsædet fremfor cirkusdisciplinerne.

Der er uanset hvilket hold du går på plads til gode grin og nye venskaber bliver skabt undervejs samtidig med, at børnene får rykket grænser for, hvad de troede var muligt med større selvtillid til følge.

Vi melder ud på vores hjemmeside (under nyheder), i vores nyhedsbrev og på vores Facebookside, når vi åbner for tilmeldinger. Det er ikke muligt at tilmelde sig før og tilmeldingen er først gældende, når vi har sendt en bekræftelse.