Cirkusskole forår,

sommer og efterår

Cirkusskole

Forår, sommer og efterår arrangerer vi cirkusskole. I foråret og efteråret er det om onsdagen, og der vil være hold for de 4-6 årige og for begyndere og øvede i alderen 7-18 årige.

Vi har nu åbent for tilmeldingen til forårets cirkusskole 2018. Den finder sted hver onsdag fra d. 28/2 til d. 23/5. Der bliver tre hold:

Hold 1 er fra kl. 15.30-16.30. Holdet er for de 4-6 årige, hvor der er fokus på leg og bevægelse.
Hold 2 er fra kl. 16.30-17.30 og er for børn i alderen 7-18 år. Dette er holdet for dig, der endnu ikke behersker cirkusdisciplinerne, men gerne vil prøve kræfter med dem eller arbejde videre med dem, men endnu ikke kan beherske dem selvstændigt. Her vil der være fællestræning de første 30 min. hvorefter du kan arbejde videre med enkelte discipliner. Du vil især komme til at lære igennem leg på dette hold.
Hold 3 er fra kl. 17.30-18.30 og er for øvede i alderen 7-18 år. Dette er for dig, der har nogen erfaring med cirkus eller akrobatik fra f.eks. gymnastikforeninger. Her vil vi arbejde koncentreret med disciplinerne, og du vil komme til at arbejde mere med fokus på den enkelte disciplin. Det kræver selvstændighed, og du skal kunne arbejde koncentreret.

Er du i tvivl om, hvilket hold, der vil passe bedst til dit barn er du velkommen til at kontakte artist Line Vittrup, wit@hvidovre.dk, hvorefter hun kan ringe dig op.

Prisen er 350 kr. Tilmelding skal ske til info@cirkusmuseet.dk med angivelse af følgende:
Barnets navn og alder:
Værges navn:
Tlf.nr.:
Adresse:

Tilmeldingen er først gældende, når der er modtaget en bekræftelse, hvorefter du bedes overføre pengene. Betaling skal ske via MobilePay nr. 61916900, inden første træningsgang med angivelse af “Cirkusskole” samt barnets navn. Har du ikke MobilePay, kan du også betale med kort eller kontanter på museet.

I sommerferien er der to skoler over to dage for de 8-15 årige.

På skolerne arbejder børnene med de forskellige cirkusdiscipliner dvs. jonglering i form af tørklæde, bolde, kegler, diabolo, devilsticks m.m. luftakrobatik i trapez, stof og ringe, gulvakrobatik m.m. For de allermindste er legen i højsædet fremfor cirkusdisciplinerne.

Der er uanset hvilket hold du går på plads til gode grin og nye venskaber bliver skabt undervejs samtidig med, at børnene får rykket grænser for, hvad de troede var muligt med større selvtillid til følge.

Vi melder ud på vores hjemmeside (under nyheder), i vores nyhedsbrev og på vores Facebookside, når vi åbner for tilmeldinger. Det er ikke muligt at tilmelde sig før og tilmeldingen er først gældende, når vi har sendt en bekræftelse.