Cirkusleg hver søndag

for hele familien

Cirkusleg

NB! Der er ikke Cirkusleg søndag d. 19.11.2023 pga show i Fægtesalen. Du kan købe billetter til showet her: www.julecirkus.dk

Cirkusleg finder sted næsten hver søndag kl. 10.30-12.00 og i skolernes ferier lige på nær juleferien, hvor museet har lukket. Hold øje med vores kalender, eller kontakt os, hvis du er i tvivl om, hvorvidt der er Cirkusleg en given dag.

Til Cirkusleg kan I prøve en række forskellige cirkusaktiviteter såsom jonglering, balancegang, trapez med mere. Skulle I få brug for hjælp, står vores artist klar til at kunne give instruktion og hjælp.

Billetten til Cirkusleg er inklusiv entrébilletten, som kan købes på museet. Årskort til museet giver gratis adgang til cirkusleg. Cirkusleg finder sted i Fægtesalen, der ligger bag museet, men man skal altid tjekke ind på museet først.

Cirkusleg er ikke for grupper på over 10 personer. Ved grupper på over 10 personer henviser vi til vores workshops eller børnefødselsdagskoncept.

Mange af rekvisitterne, som bliver brugt til workshoppen, kan købes i museets butik, hvis du ønsker at arbejde videre med artisteriet hjemme.