Cirkusleg hver søndag

for hele familien

Cirkusleg

Cirkusleg finder sted hver søndag og i de fleste af skolernes ferier. Cirkusleg varer 30 min. hvor du kan slå dig løs med hele familien og prøve alt fra jonglering til trapez. Du kan købe billet online til Cirkusleg her. Har du årskort eller kan benytte dig af en af vores rabataftaler kan du skrive til os på infe@cirkusmuseet.dk eller ringe på tlf. 36490030. Så kan vi lægge billetter til side til dig, så du stadig kan udnytte din rabat til selve museet.

Til Cirkusleg kan I prøve en række forskellige cirkusaktiviteter så som jonglering, balancegang, trapez med mere. Skulle I få brug for hjælp, står vores artist klar til at kunne give instruktion og hjælp. Cirkusleg finder sted næsten hver søndag og i skolernes ferier på nær juleferien. Hold øje med vores kalender, eller kontakt os, hvis du er i tvivl om, hvorvidt der er Cirkusleg en given dag.

Cirkusleg er inkluderet i entrébilletten til museet. Der kan også købes årskort museet der også giver adgang til cirkusleg.

Cirkusleg finder sted i Fægtesalen, der ligger bag museet, men billetter skal hentes på selve museet. Cirkusleg er ikke for grupper på over 10 personer. Ved grupper på over 10 personer henviser vi til vores workshops eller børnefødselsdagskoncept.

Mange af rekvisitterne, som bliver brugt til workshoppen, kan købes i museets butik, hvis du ønsker at arbejde videre med artisteriet hjemme.