Cirkusleg hver søndag

for hele familien

Cirkusleg

Cirkusleg finder sted hver søndag kl. 10.30-12.00 og i de fleste af skolernes ferier. Til cirkusleg kan du slå dig løs med hele familien og prøve alt fra jonglering til trapez.

Til Cirkusleg kan I prøve en række forskellige cirkusaktiviteter såsom jonglering, balancegang, trapez med mere. Skulle I få brug for hjælp, står vores artist klar til at kunne give instruktion og hjælp. Cirkusleg finder sted næsten hver søndag og i skolernes ferier på nær juleferien. Hold øje med vores kalender, eller kontakt os, hvis du er i tvivl om, hvorvidt der er Cirkusleg en given dag.

Billetten til Cirkusleg er inklusiv entrébilletten, som kan købes på museet. Årskort til museet giver gratis adgang til cirkusleg. Cirkusleg finder sted i Fægtesalen, der ligger bag museet, men man skal altid tjekke ind på museet først.

Cirkusleg er ikke for grupper på over 10 personer. Ved grupper på over 10 personer henviser vi til vores workshops eller børnefødselsdagskoncept.

Mange af rekvisitterne, som bliver brugt til workshoppen, kan købes i museets butik, hvis du ønsker at arbejde videre med artisteriet hjemme.