Cirkusleg hver søndag

for hele familien

Cirkusleg

Cirkusleg er foreløbigt aflyst for juni måned pga. myndighedernes retningslinjer. Vi håber, at kunne lave en form for Cirkusleg i juli.

Til Cirkusleg kan I prøve en række forskellige cirkusaktiviteter så som jonglering, balancegang, trapez med mere. Skulle I få brug for hjælp, står vores artist klar til at kunne give instruktion og hjælp. Cirkusleg finder sted næsten hver søndag og i skolernes ferier på nær juleferien. Hold øje med vores kalender, eller kontakt os, hvis du er i tvivl om, hvorvidt der er Cirkusleg en given dag.

Cirkusleg er inkluderet i entrébilletten til museet. Der kan også købes årskort museet der også giver adgang til cirkusleg.

Cirkusleg finder sted i Fægtesalen, der ligger bag museet, men billetter skal hentes på selve museet. Cirkusleg er ikke for grupper på over 10 personer. Ved grupper på over 10 personer henviser vi til vores workshops eller børnefødselsdagskoncept.

Mange af rekvisitterne, som bliver brugt til workshoppen, kan købes i museets butik, hvis du ønsker at arbejde videre med artisteriet hjemme.