Giv dit barn en

oplevelse for livet

Børnefødselsdag

Cirkusmuseet arrangerer børnefødselsdage, hvor det eneste du skal tænke på er at møde op med et godt humør. En børnefødselsdag består af følgende:

  • En sjov rundtur på museet med en formidler, hvor der vil blive fortalt historier, leget og set film undervejs.
  • Et lokale pyntet med fødselsdagsdug, hvor I kan indtage medbragt mad og drikkevarer, give gaver osv. Kagemand og juice kan tilkøbes (se nedenfor).
  • Workshop med en professionel artist i vores egen cirkussal (Fægtesalen). Her vil børnene prøve forskellige cirkusdiscipliner under kyndig vejledning og altid med et smil på læben. Børnene vil opøve færdigheder, så de efter en times workshop vil kunne lave en lille cirkusforestilling for forældre og søskende, som I er velkomne til at invitere. Ved 0. klasser vil vi imidlertid slutte af med fri leg i stedet for en forestilling. Forældre og søskende er velkomne til at komme forbi og være med i den sidste halve time af workshoppen.

Du kan også vælge at tilkøbe pakken “Børnefødselsdag med tryl”, hvor børnene vil få et underholdende trylleshow med en professionel tryllekunstner på ca. 20 min. i forlængelse af rundvisningen. Tilvælger du tryllepakken koster hele arrangementet 5700 kr.

Alder: 6-15 år.
Pris: 3000 kr. 
Antal: Max 28 børn (en skoleklasse) 
Tid: 3,5 time
Hvornår: Børnefødselsdagen kan bookes til gennemførelse lørdage og søndage med start kl. 10.30 eller 13.30. Du kan også forespørge på andre dage, og vi vil gøre vores bedste for at få det til at passe ind.

Tilkøb af kagemand og juice inkl. opdækning (serviet, kop og tallerken) til 28 børn pris: 565 kr.

Tilkøb af opdækning m. 28 x serviet, kop og tallerken uden forplejning pris: 150 kr.

Kontakt Cirkusmuseet på tlf. 36 49 00 30 eller info@cirkusmuseet.dk for mere information og booking.

Download invitation til børnefødselsdag, som du kan bruge, hvis du har booket en børnefødselsdag på museet.

Du kan læse anmeldelser af børnefødselsdage på Cirkusmuseet på Børn i byen

Vi afvikler børnefødselsdage på Cirkusmuseet hele året. Det er en god idé at booke senest et par måneder før arrangementet, men du kan selvfølgelig være heldig at få plads, selv ved bookinger foretaget kort tid før arrangementet skal afholdes.

Vores børnefødselsdage er reguleret i forhold til sundhedsstyrelsens retningslinjerne om Covid-19