Giv dit barn en

oplevelse for livet

Børnefødselsdag

Cirkusmuseet afholder Børnefødselsdage, hvor det eneste du skal tænke på er at møde op med godt humør. Se ledige tider og book Børnefødselsdage her.

En Børnefødselsdag varer i 3,5 time og består af følgende:

  • En sjov rundtur på museet med en formidler, hvor der undervejs vil blive fortalt historier, leget og set film. Varighed ca. 1 time.
  • Et lokale pyntet med fødselsdagsdug, hvor I kan indtage medbragt mad og drikkevarer, give gaver osv. Varighed ca. 1 time.
  • Workshop med en professionel artist i museets cirkussal (Fægtesalen). Her vil børnene prøve forskellige cirkusdiscipliner under kyndig vejledning og altid med et smil på læben. Børnene vil opøve færdigheder, så de efter en times workshop vil kunne lave en lille cirkusforestilling for forældre og søskende, som I er velkomne til at invitere. Ved 0. klasser vil vi imidlertid slutte af med fri leg i stedet for en forestilling. Også her er forældre og søskende velkomne til at komme forbi og være med i den sidste halve time af workshoppen. Varighed ca. 1,5 time.

Du kan også vælge at tilkøbe pakken “Børnefødselsdag med tryl”, hvor børnene vil få et underholdende trylleshow med en professionel tryllekunstner på ca. 20 min. i forlængelse af rundvisningen. Tilvælger du tryllepakken koster hele arrangementet 3000 kr ekstra.

Alder: 6-15 år.
Pris: 3095 kr. 
Antal: Max 28 børn (en skoleklasse) 
Tid: 3,5 time
Hvornår: Børnefødselsdagen kan bookes til gennemførelse lørdage og søndage med start kl. 10.30 eller 13.30. Du kan også forespørge på andre dage, og vi vil gøre vores bedste for at få det til at passe ind.

Tilkøb af opdækning m. 28 x serviet m. flag, glas og kagetallerken pris: 250 kr.

Se ledige tide og book Børnefødselsdage her.

Kontakt Cirkusmuseet på tlf. 36 49 00 30 eller info@cirkusmuseet.dk, hvis du har spørgsmål eller vil ønsker tilbud på forplejning.

Download invitation til Børnefødselsdag som du kan bruge, hvis du har booket en Børnefødselsdag på museet.

Du kan læse anmeldelser af Børnefødselsdage på Cirkusmuseet på Børn i byen

Vi afvikler Børnefødselsdage på Cirkusmuseet hele året. Det er en god idé at booke senest et par måneder før arrangementet, men du kan selvfølgelig være heldig at få plads, selv ved bookinger foretaget kort tid før arrangementet skal afholdes.

Læs vores betingelser her.