Cirkus Kaputski

En oplevelse for

de 4-6 årige

Tilbud til børnehaver


Cirkus Kaputski

Til børnehaver har vi forløbet Cirkus Kaputski, hvor der er cirkus for både krop og sjæl.

Inden besøget vil I få fremsendt bogen Familien Kaputskis Cirkus, som ved hjælp af højtlæsning vil motivere besøget på museet. Bogen er desuden fyldt med sjove billeder fra cirkusverdenen. På Cirkusmuseet vil børnene møde en af Cirkus Kaputskis efterkommere i form af en af vores formidlere. Børnene skal nu hjælpe med at skabe et nyt Cirkus Kaputski. De vil komme til at prøve en række øvelser (trylleri, jonglering, balancegang m.m.), som relaterer sig til historien. Herefter kan børnene iklæde sig vores flotte cirkuskostumer og lade sig fotografere til det nye Cirkus Kaputski, inden legen bliver givet fri i rummet, der er fyldt med madrasser og rekvisitter, som kan tumles i.

Forløbet tilskynder børnene til samarbejde og til brug af fantasien. Samtidig giver det nogle sjove idéer til arbejdet med cirkus, som man kan arbejde videre med i institutionen. Du kan læse historien om familien Kaputski her. Booker du forløbet, kan du også vælge at få hæftet fremsendt, hvilket vil koste 50 kr. ekstra.

Pris: 400 kr.
Tid: Ca. 45 min.
Aldersgruppe: 4-6 år
Antal: Maks. 15 børn pr. gruppe (I kan godt besøge os to grupper på samme tid, den ene vil i så fald starte med at spise og se museet, mens den anden får forløbet).

Booking: info@cirkusmuseet.dk eller tlf. 36490030

Cirkus kan bruges som indgangsvinkel til mange ting. Vi kan også anbefale jer at arbejde med læringsmaterialet Cirkus Total, som kan hjælpe med til at træne og styrke børnenes sproglige og matematiske evner. Læs mere om Cirkus Total her.