Vi har åbent! Køb billet online!

Fra mandag d. 8. juni, kan du igen besøge museet, og vi glæder os til at se dig. Vores udstilling byder på masser af oplevelser. Kom f.eks. og se smukke kjoler båret af cirkusdronningerne Paulina Schumann og Diana Benneweis, se dokumentet, der afslører tryllekunstneren Truxas berømte tankelæsernummer eller se Bubbers specielle sprechstallmeisterkostume i vores nye særudstilling om Cirkus Arena.

For at besøge museet, skal du købe billet online her!

Billetten gælder i et bestemt tidsrum, og det er vigtigt, at du har forladt museet ved sluttidspunktet.

Da udviklingen går hurtigt, kan man i første omgang kun købe onlinebilletter til juni måned. Så snart vi ved, hvad der bliver muligt i juli, melder vi det ud her på siden.

Retningslinjer for et besøg

1. Køb billetten online

2. Kom til museet indenfor dit timeslot. Indgang til museet bliver ad rampen th. for indgangen. Kommer du inden dit timeslot åbner, bedes du vente udenfor på rampen. Husk at holde afstand.

3. Sprit hænderne af indenfor på museet og vis billetten i receptionen.

4. Nyd udstillingen og følg den på kortet anviste rute. Husk at holde afstand til andre gæster.

5. Ruten slutter i butikken. Her kan du bl.a. købe, is, kaffe etc. Forplejningen kan du nyde udendørs.

6. Forlad museet senest ved sluttidspunktet på din timeslot. Gå ikke igennem museet i modsat retning af den anviste rute.