Truxa – tryl og foredrag

Fredag d. 13. og søndag d. 15. september står i tryllekunstneren Truxas tegn. Truxa var Danmarks mest berømte tryllekunstner, og han vil være fyldt 100 i år, hvilket vi markerer på museet med de to arrangementer.

Fredag d. 13. september kl. 13.00 kan du i Fægtesalen komme til matiné, hvor tryllekunstner Michael Frederiksen vil genopføre nogle af Truxas numre, mens museumschef Mikkel Knudsen vil fortælle om Truxas spændende liv på og udenfor scenen. Til arrangementet kan du købe kaffe og kage og efterfølgende vil der være kortvarigt åbent på museet. Billetter til varietéen koster 50 kr. og kan reserveres på info@cirkusmuseet.dk. Overskydende billetter bliver solgt i døren.

Søndag d. 15. september kl. 12.30 sætter Michael Frederiksen nok engang fokus på Truxa, men denne gang for hele familien i et show, hvor han både vil vise nogle af sine egne og Truxas tricks, mens han også fortæller om Truxa for hele familien. Billetter til dette show koster 20 kr. + entré til museet. Her kan du ligeledes bestille billet på info@cirkusmuseet.dk.

Begge arrangementer er en del af Vestegnens Kulturuge og er støttet af Hvidovre Kommune og Dansk Artist Forbund.