Studentermedhjælper på Cirkusmuseet

Er du vores nye studentermedhjælper på Cirkusmuseet?

Arbejdsopgaver:

Som studentermedhjælper på Cirkusmuseet bliver du vores ansigt ud ad til når du bl.a. skal stå for billet- og butikssalg eller skal stå for afholdelse af de mange børnefødselsdage, som museet har. I jobbet på Cirkusmuseet kommer du til at stå over for mange forskellige alderstrin og vil opleve at ikke to børnegrupper er ens. Du skal derfor turde give noget af dig selv, for at give de glade og forventningsfulde børn en god
oplevelse, som de vil huske længe efter.
Et studiejob på Cirkusmuseet giver gode muligheder for, at du kan tilegne dig stærke formidlingsmæssige, pædagogiske, relationelle og kreative evner. Du vil få styrket dine kompetencer inden for klasseledelse, opøve evnen til at tilpasse din kommunikation til forskellige børne- og voksengrupper, samt træne det at have syn for den enkelte uden at tabe overblikket for helheden – altså evner og kompetencer, som du vil få stor glæde af på din uddannelse og i dit senere arbejdsliv. Vi har også større arrangementer som f.eks. Befæstningsdagen, som er en form for rollespil og Avedørelejrens Julemarked, som kræver din deltagelse.

Kvalifikationer:

Vi vil lægge vægt på, at du:
▪ Brænder for formidling og gerne vil prøve kræfter med museumsformidling.
▪ Ikke er bange for at formidle på engelsk.
▪ Er ansvarsbevidst og stabil.
▪ Er studerende
Og har du andre kvalifikationer, er vi ikke blege for at udnytte dem, hvad end det er at synge, sy eller slå pløkker i.

Vi sørger for, at du får den oplæring, der er brug for, så du bliver klar til opgaven.

Ansættelsesforhold:

Timetallet vil variere efter efterspørgslen på forløb og arrangementer, men vil ligge på ca. 2-12 timer om ugen. Du bliver fastansat efter HK overenskomst.

Om os

Cirkusmuseet er en del af Forstadsmuseet. Vi er et mindre museum med 10 fastansatte. Arbejdspladsen er karakteriseret ved højt til loftet, godt humør, passion for faget og sammenhold. Selvom museerne grundlæggende beskæftiger sig med to meget forskellige ting, er der også en del overlap, så du vil i ny og næ også lave opgaver, der primært relaterer sig til Forstadsmuseet.

Ansættelse med start hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist

Du skal sende ansøgningen inkl. CV per mail til museumschef Mikkel Knudsen mkk@hvidovre.dk. Samtaler
vil finde sted løbende

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, kan du ringe til museumsinspektør Majken Bjaler på 61916807 eller museumschef Mikkel Knudsen på tlf. 51587913 eller skrive på mkk@hvidovre.dk.