Sommersjov på Cirkusmuseet

Vi byder på masser af aktiviteter for hele familien i sommerferien, hvor du både kan træde ind i manegen og kaste dig over cirkusdisciplinerne til Cirkusleg eller slå dig løs i vores cirkusrama.

Cirkusleg finder sted hver søndag hele året + mandag til og med torsdag i hele juli måned fra kl. 11-12.30. D. 1. og 2. juli samt 8. og 9. juli er der fokus på jonglering, akrobatik og balance, og her vil det foregå i det fri, mens det resten af tiden vil foregå i Fægtesalen, som er museets hus til cirkusaktiviteter. Her vil der også være mulighed for at prøve trapez, ringe, stof m.m.

I cirkusramaet kan du se forblændende film fra den danske cirkusverden med alt fra elefanter til klovne, få svar på hvordan cirkus i virkeligheden er opstået i udstillingen “Cirkus i 250 år” eller folde fantasien ud med vores kreative aktivitet. Det sker på 2. sal på museet, og der er noget at tage sig til uanset alder. Du kan træde ind i cirkusramaet fra d. 28/6-11/8.

Du kan selvfølgeligt også tage familien med på museets nye forbryderjagt, hvor I kan komme rundt på museet på en ny og anderledes facon. Forbryderjagten kan du tage i alle museets åbningstimer. Derudover er du selvfølgelig velkommen til at nyde de smukke kostumer, forunderlige rekvisitter og sjove film i udstillingen, hvor du kan blive klogere på cirkusverdenen.

Museet er åbent i hele sommerferien fra søndag til og med torsdag fra kl. 10-15.