Sommersjov på Cirkusmuseet

Cirkusmuseet har åbent og i sommerferien byder vi på masser af sjov med cirkus for hele familien. Ovenikøbet har vi halv pris på entrébilletten i skolernes sommerferie.

Søndag d. 28/6 samt alle åbningsdage i juli, kan du bl.a. opleve følgende:

Kl. 10-15. Åbent i udstillingen

Se særudstillingen om Cirkus Arena, der voksede fra Danmarks mindste til Nordens største cirkus. Du kan også se smukke kostumer, film, der får dig til at grine og gyse, forunderlige rekvisitter og meget andet.

Kl. 10, 11 og 12. Sommersjov med cirkus

Prøv jonglering, linedans, trapez og meget mere. Det varer 30 min. og koster 10 kr. udover billetprisen. Der er et begrænset antal pladser pr tidsrum, og du køber til ét tidsrum. Du kan booke billetter hjemmefra her. Overskydende billetter bliver solgt i døren. Vi garanterer store grin og sjove udfordringer for hele familien. Det foregår i Fægtesalen på nær d. 6-7/7, hvor det foregår i vores lille cirkustelt. Disse to dage er der fokus på jonglering og linedans.

Kl. 13.00 Vilde historier (dog ikke søndage)

Hør 10 min. spændende fortælling fra den forunderlige verden af cirkus. Hør om alt fra udbryderkongen Bernardi til manden med løvetænderne Pierre Hoffland. Det foregår i vores gårdhave med mindre retningslinjerne giver os mulighed for at rykke ind i udstillingen.

Kl. 10-15 Cirkusposen

Sjove krea-aktiviteter, skattejagt på museet m.m. Cirkusposen indeholder alle materialer til aktiviteten, og der er til, at I både kan bruge den under museumsbesøget og hjemme. Posen koster 45 kr. og købes i receptionen.

Gårdhaven

I er meget velkomne til at medbringe jeres egen madpakke, der kan nydes i vores nye hyggelige gårdhave, som er åben fra d. 28/6.

Billetsalg

Billetter købes ved indgangen fra d. 28/6, og der er ikke specifikke timeslots i selve udstillingen fra denne dato. Skulle situationen med coronapandemien ændre sig, kan vi blive nødsaget til at ændre billetsalget. Så hold altid øje med hjemmesiden inden et besøg.

Vi glæder os til at se jer, og kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.

<p><em>Cirkus Arena</em></p>

Cirkus Arena