Show med jonglering og gags

Kasper Jensen jonglerer

Søndag d. 8. august kl. 12.30 kan du opleve jongløren og artisten Kasper Jensen i et tempofyldt show på Cirkusmuseet

Kasper Jensen

Kasper Jensen er kendt fra tv-programmet “Talent”. Han optræder med et tempo og en energi, der vil gøre de fleste forpustet. Kaspers show indeholder utrolige cirkustricks, klovnede krumspring og gakkede gangarter. Der er masser af morskab, for børn og voksne, når showet viser en bred vifte af mime, jonglering, akrobatik og multiartisteri i verdensklasse.

Showet finder sted i Fægtesalen kl. 12.30. Billetter koster 20 kr. + entré og kan købes her

Overskydende billetter kan købes i museets billetsalg på dagen.

Cirkusleg

Inden showet er der mulighed for at deltage i cirkusleg. I museets store cirkussal kan du, under kyndig vejledning af museets dygtige artist, finde din indre cirkusartist på linen, i trapezen eller som mester jonglør.

Find din indre cirkusartist til cirkusleg kl. 10.15, 11.00 eller 11.45. Cirkusleg varer 30 minutter og du kan købe billetter her

Overskydende billetter kan købes i museets billetsalg på dagen.