Sommersjov på Cirkusmuseet

Pige iført pink kjole står på ét ben på en trapez.

I skolernes sommerferien åbner Cirkusmuseets dørene for en hel dag fyldt med sjov for hele familien.

Sommershows

Oplev alt fra bugtalerkunst til en decideret cirkusforestilling i løbet af sommeren, når vi byder indenfor til sommershows på Cirkusmuseet. Forestillingerne spiller kl. 12.30, og du kan opleve følgende:
8. juli Tryllekunstneren Michael Frederiksen. Humor og magi på højt niveau. Link til billet.
15. juli *Udsolgt* Cirkus Panik. En cirkuseksplosion i manegen med tre generationer. Link til billet.
22. juli *Udsolgt* Jon G. Lør Vel nok Danmarks sjoveste gøgler og jonglør. Link til billet.
29. juli *Udsolgt* Bugtaleren Sine og Frække Rikke. En af Danmarks bedste bugtalere. Link til billet.
8. august Kasper Jensen. Jonglering og andre løjer i et forrygende tempo. Link til billet.

Overskydende billetter kan købes på museet på dagen for de enkelte shows.

Cirkusleg

Tag hele familien med til cirkusleg og opdag jeres indre cirkusartist i museets store fægtesal. Hvem ved om der gemmer sig en dygtigt jonglør i lige netop jeres familie? Museets dygtige og erfarne cirkusartist står klar til at hjælpe jer med at mestre cirkusdisciplinerne.

Der er Cirkusleg søndag til torsdag i hele juli. Kl. 10.15, 11.00 eller 11.45. Første Cirkusleg er 1/7. Cirkusleg varer 30 minutter, og da der er et begrænset antal billetter, anbefaler vi at I køber billetter på forhånd her. Billetsalget lukker en time før start og de resterende billetter sælges ved henvendelse i museets billetsalg.

Udstillingen

Oplev den helt nye udstilling på Cirkusmuseet, hvor I blandt andet kan opleve et underholdende ”hologram” af bugtaleren Peter Nørgaard og hans dukke hunden Charly, som vil tage jer igennem cirkushistorien. Se og høre to dygtige artister fortælle om deres liv som artist og lade jer forbløffe af glimtende og farverige cirkuskostumer. I kan stadig nå at opleve særudstillingen om Cirkus Arena. Ud over alt dette byder resten af udstillingen på masser af film, fotos og spændende og vilde artisthistorier.

Cirkusposen

Få endnu mere ud af besøget på Cirkusmuseet med en sommerpose. Sommerposen indeholder et fint aktivitetshæfte, en skattejagt, der fører jer rundt i hele udstillingen, et krea-kit, hvor du kan lave din egen cirkusartist i pap, lidt sødt og en klovnenæse. Posen koster 50 kr. og kan købes i billetsalget.

Historieporten

Hver søndag til torsdag i juli kan du opleve Forstadsmuseets nye udstillingscenter om Brøndby og Hvidovres historie, Historieporten. Historieporten ligger i den gamle hovedport i Avedørelejren, Hovedporten 1B.

Gennem kort, film og fortællinger kan du fra Historieporten gå på opdagelse i tematikker og historier fra de to kommuner. Hele familien kan blive klogere på soldaterlivet i lejren.

For børnene vil der være sjove aktiviteter i hverdagene. Se mere her