Sjov i vinterferien på Cirkusmuseet

I uge 8 byder vi på masser af vinterferieaktiviteter i uge 8, hvor der vil være plads til sjov, hygge og aha-oplevelser.

Cirkusleg

Om søndagene fra kl. 11-12.30 og fra mandag til fredag fra kl. 12.30-14.30 kan du prøve artisteriet på egen krop til Cirkusleg. Her vil vores artist være klar til at hjælpe, og du kan prøve alt fra jonglering til trapez. Cirkusleg er for alle aldre og er inkluderet i entréprisen.

Slip kreativiteten løs

Du kan også slå dig løs på vores Kreative Værksted. Her kan hele familien have en hyggelig stund sammen og f.eks. lave deres egen cirkuscollage og meget mere. Det Kreative Værksted er åbent i hele åbningstiden og er inkluderet i entréprisen.

Hør Vilde Historier

Cirkus byder på de mest farverige og fantastiske historier. Fra mandag til fredag kan du kl. 13 høre nogle af disse til Vilde Historier, som er 10 minutters spændende fortælling om en udvalgt ting i udstillingen. Du er med til at bestemme, hvad historien kan være, men det kan være alt fra fortællingen om Danmarks mest berømte udbryderkonge Bernardi til den største tryllekunstner. Vilde Historier er også inkluderet i entréprisen.

Fastelavnsfest

Sidst, men ikke mindst, er der fastelavnsfest søndag d. 23/2 kl. 10-15, hvor der vil være optræden med Cirkus Arcus, Kreativt Værksted, gratis sminkning, tøndeslagning om meget mere. Der vil være fri entré til museet denne dag.

Der er således alle muligheder for at få en forrygende vinterferie på Cirkusmuseet.