Sjov træning for nybagte mødre

Kunne du tænke dig sjov og anderledes træningsform, som er særdeles velegnet, hvis du går på barsel, kunne Power Cirkus være løsningen. Her blander vi kardio- styrke- og cirkustræning med f.eks. yoga. Det foregår i Fægtesalen, hvor der også er plads til, at du kan medbringe din baby. Vores efterårssæson starter tirsdag d. 20/8. Power Cirkus finder sted hver tirsdag fra kl. 13.15-14.15 på nær i skolernes ferier. Du skal blot købe billet på museet for at deltage, men du kan også købe et årskort for kun 140 kr., hvorefter du kan deltage alle de gange du lyster i det efterfølgende år.

Der er ikke tilmelding til Power Cirkus, du skal blot møde op på museet og købe din billet eller vise dit årskort.

Vi glæder os til at se dig.