Sjov på Cirkusmuseet i efterårsferien

Oplev vel nok Danmarks bedste jonglør Lauge Benjaminsen, træd selv ind i manegen og prøv jonglering og meget mere. Hør Vilde Historier i udstillingen, lav sjove cirkusdyr eller tag på forbryderjagt. Der er masser at tage sig til i efterårsferien på Cirkusmuseet i uge 42, hvor vi også holder åbent om fredagen.

Fra mandag d. 15/10 til og med fredag 19/10 kan du opleve følgende:

Kl. 10.00 Museet åbner. Tag evt. på forbryderjagt (jagten kan tages hele dagen).
Kl. 11.00 Show med Lauge Benjaminsen
Kl. 11.30 Lav sjove cirkusdyr på Det Kreative Værksted
Kl. 11.45 Jongleringsworkshop for institutioner. Tilmelding nødvendig på                                          info@cirkusmuseet.dk.
Kl. 12.30 Cirkusleg. Lær at jonglere eller prøv trapez, line og meget mere.
Kl. 13.30 Vilde Historier. Vær med til at vælge en spændende historie fra udstillingen                      og hør om alt fra den vildeste udbryderkonge til verdens bedste illusionist.
Kl. 14.30 Cirkusleg stopper.
Kl. 15.00 Museet lukker.

Søndag d. 14/10 og søndag d. 21/10 har vi følgende:

Kl. 11.00 Cirkusleg. Prøv alt fra jonglering til trapez.
Kl. 12.30 Cirkusleg stopper.
Kl. 15.00 Museet lukker.

Billet til forestillingen med Lauge Benjaminsen koster 20 kr. for børn og 70 kr. for voksne (entré til museet er inkluderet). Det anbefales at reservere billetter til showet på info@cirkusmuseet.dk. Reservationen er først gældende, når der er modtaget en bekræftelse.

Vi glæder os til at se jer.