Cirkusmuseet er klar til det nye skoleår!

Børn laver akrobatik i manege

Sommerferien er snart forbi og på Cirkusmuseet glæder vi os til igen at få besøg af en masse skoleklasser.

Kom bag om cirkus og prøv selv at træde ind i manegen, med et af Cirkusmuseet mange skoleforløb. I vores uformelle læringsmiljø møder eleverne professionelle artister og dedikerede formidlere, hvis formål er at give eleverne smil på læben og en oplevelse, som rækker længere end den tid forløbet varer.

Et besøg på Cirkusmuseet styrker elevernes mod, koordination, samarbejde, innovative evner og sociale kompetencer. I alle museets forløb prøver eleverne kræfter med cirkusdiscipliner såsom jonglering, akrobatik og trylleri i museets store Fægtesalen, som er indrettet til cirkus.

Book et forløb på Cirkusmuseet, hvis I skal lave cirkus, som en del af et tværfagligt forløb, til idrætsundervisningen eller hvis klassen skal rystes sammen i et miljø, hvor de fleste er på udebane.

Brug forløbene Akrobatik i skolen og Cirkusworkshop som en del af pensum til indholdsområdet kropsbasis i idræt.

Læs mere om alle vores skoleforløb her. Skoleforløbene kan bookes til afvikling fra mandag til torsdag. Forløbene kan også bookes fredag mod tillæg. For mere information eller bestilling af undervisningstilbud kontakt os på info@cirkusmuseet.dk eller tlf. 36490030.