Påskesjov

Prøv alt fra jonglering til trapez til Cirkusleg, lav din egen cirkusartist på vores Kreative Værksted eller tag på vores nye forbryderjagt rundt i udstillingen. Der er masser at tage sig til på Cirkusmuseet i påskeferien. Aktiviteterne finder sted på følgende tidspunkter:

Cirkusleg fra d. 14. til d. 18. samt d. 21. og 22. april fra kl. 11-12.30

Det Kreative Værksted fra d. 14 til d. 18. samt d. 21. og 22. april fra kl. 10-15.

Forbryderjagt: I hele åbningstiden

Husk, at vi også har åbent d. 13. april til International Cirkusdag, hvor du bl.a. kan opleve tryllekunstneren Henning Nielsen, der blev kendt i Tv-programmet “Danmark har talent”. Du kan også lære at jonglere i en vaskeægte cirkusmanege hos Cirkus Baldoni, som har slået deres telt op bag museet. Læs mere her.

Biler og kæmpe

Husk at du også kan få god oplevelser i påsken i Forstadsmuseets udstilling Familien Danmark på hjul, hvor du kan se de 53 biler, der har været kåret til årets bil igennem årene. Der er også masser af aktiviteter for børn og barnlige sjæle. Prøv f.eks. at pakke en bil på tid, eller lav fremtidens bil i LEGO. Se mere om udstillingen her. Udstillingen finder du kun 300 m. fra museet.

Du kan også besøge Vestegnskæmpen Trine, der er en af de seks meget omtalte kæmper lavet af kunstneren Thomas Dambo. Trine finder du kun 500 m fra museet. Spørg i receptionen.