Nye skoleforløb

Abe, der står på et ben og balancerer med bolde i munden, på hovedet og foden.

På Cirkusmuseet har vi en stor samling fotografier af cirkusartister. Dem har vi brugt til at lave et skoleforløb til dansk og historie, som eleverne på mellemtrinet kan arbejde med på skolen. Forløbet sætter fokus på fantasi, skrivning og læsning af små fagtekster. De skal forestille sig, hvordan livet i manegen har været og hvilken følelser, det giver at stå i spotlyset og optræde for et stort publikum. Forløbet findes i to udgaver, hvoraf den ene er printervenlig

Livet som cirkusartist

Livet som cirkusartist – print

Ud over forløbet til mellemtrinet, har vi lavet en række små bevægelses-aktiviteter med cirkustema, til de mindste klasser. I cirkusverdenen er der mulighed for, at hver enkel artist kan udfolde sine kompetencer, og det er det, vi har forsøgt at få frem i aktiviteterne.

Bevægelses-aktiviteter

Cirkus er både hårdt arbejde og sjove grin. Lykkes et nummer eller øvelse ikke første gang er det en dyd i cirkus at blive ved med at prøve og øve sig, til man bliver rigtig dygtig. Selv de dygtigste cirkusartister laver fejl, og det er der plads til i cirkus. Det er denne verden, vi håber at give eleverne et indblik i gennem vores nye forløb, der er til fri afbenyttelse.

Rigtig god fornøjelse!