Nye retningslinjer når du besøger Cirkusmuseet

Mand med elastikhud trækker huden fra halsen op over næsen.

Det skal være trygt og sikkert at besøge Cirkusmuseet, vi har derfor i helhold til pressemødet fredag d. 23/10 opdateret vores tiltag i forhold til udviklingen af Covid-19:

• Cirkusmuseet har igen indført timeslots når du besøger museet. Det betyder at du inden dit besøg skal købe billetter til museet her til kl. 10, 11, 12, 13 eller 14.
  • Cirkusmuseet er som kulturinstitution omfattet af det nye forsamlingsforbud på 10 personer. Grupper på mere end 10 personer, må derfor hverken samles inde på eller uden for museet.
  • Cirkusleg om søndagen har kun plads til 8 gæster pr. gang. Vi anbefaler derfor alle at købe billetter her, da der som udgangspunkt ikke vil være nogen billetter til salg i billetsalget. Cirkusleg varer stadig 30 minutter og finder sted kl. 10, 11 og 11.45.
  • Fra torsdag d. 29/10 skal ALLE gæster over 12 år bære mundbind eller visir.

For museets andre tiltag i forhold til covid-19 se her