Museet er lukket indtil d. 13. april

Vi følger naturligvis myndighedernes anvisninger og holder lukket på museet fra torsdag d. 12. marts og i første omgang frem til d. 13. april. Vi beklager naturligvis de gener, det måtte afstedkomme, men de er trods alt nok minimale kontra at få coronavirussen spredt. Har du booket et arrangement i perioden, vil du få personligt besked pr mail. Vi skal nok gøre alt for at holde dig ajour her på siden og på vores Facebookside. Indtil da anbefaler vi dig at følge myndighedernes anvisninger og anbefalinger.

Lukningen betyder også at alle aktiviteter og arrangementer i perioden er aflyst, hvad end det er Cirkusleg, Powercirkus eller et forløb/rundvisning, som du har booket hos os.

Du kan kontakte os på info@cirkusmuseet.dk, men der vil være begrænsninger på hvilken service, som vi kan levere.