Masser af aktiviteter i sommerferien

Tag til Cirkusleg, se udstillingen Cirkus i 250 år eller find Cirkustyven. Der er nok at tage sig til i juli måned på Cirkusmuseet.

Fra søndag til og med torsdag kl. 11-12.30 i hele juli kan du prøve alt fra jonglering til trapez til Cirkusleg. Få store grin og sjove udfordringer. Vores artist vil stå klar til at hjælpe.  Cirkusleg kan du tage til hver søndag resten af året på nær de dage, hvor vi har særarrangementer. Det betyder, at vi også har Cirkusleg d. 5/8 og d. 12/8.

I særudstillingen Cirkus i 250 år, har vi samlet en række spørgsmål, der samtidig fortæller om cirkushistorien igennem 250 år. Hvordan startede det? Hvornår kom det til Danmark? Har man altid optrådt med det samme? Det er blot nogle af de ting, som du kan få svar på.

Fang Cirkustyven! er vores nye aktivitet for børnefamilier. En tyv planlægger et kup på museet og har placeret en række koder, som I skal finde for at få ham afsløret og kuppet stoppet. Fang Cirkustyven er en sjov anderledes måde at komme rundt i vores udstilling på.

Alle aktiviteter er inkluderet i entréprisen!

Husk, at vi har masser af is på køl, og du kan købe kaffe, søbogård, juice og vand. Du kan også medbringe en madkurv og f.eks. nyde frokosten ved naturcentret Quark, der ligger 5 min. fra museet, og hvor du bl.a. kan spise i selskab med Vestegnskæmpen Trine.

Vi glæder os til at se dig i sommerferien