Kom til spændende foredrag

Facaden af Cirkusbygningen

Kom bag facaden på livet i Cirkusbygningen eller hør skuespilleren Allan Mortensen fortælle om Ølund Barly, den gale samler, hvis samling førte til Cirkusmuseet, når Cirkusmuseet byder indenfor til foredrag henholdsvis d. 2. marts og d. 28. marts.

D. 2 .marts handler det om Cirkusbygningen, når Johnny Møller, der var ansat der fra 1969-1990, vil fortælle om livet bag facaden.

D. 28. marts er det skuespilleren og sangeren Allan Mortensen, der vil fortælle om Ølund Barly. Barly var en nær ven af Allan Mortensen, så det bliver et personligt portræt af Barly, du vil høre.

Begge foredrag starter kl. 19 og dørene åbner kl. 18.30. Prisen er 50 kr. Er du medlem af Danske Cirkusvenner er det gratis mod forevisning af medlemskort.

Foredragene er arrangeret af Danske Cirkusvenner og Cirkusmuseet.