Kom til den sjoveste fastelavnsfest d. 23. februar

Oplev fantastisk artisteri med børne- og ungecirkusset Cirkus Arcus, bliv sminket, lav din egen tryllehat, slå katten af tønden og meget mere, når Cirkusmuseet i samarbejde med Cirkus Arcus og FGU Hvidovre arrangerer fastelavnsfest d. 23/2 kl. 10-15. Alle aktiviteter, optræden og entré på museet er gratis!

Program for fastelavnsfesten

Der bliver rig mulighed for store og sjove oplevelser og i år optræder Cirkus Arcus hele to gange, så alle har en chance for at se deres forestilling. Programmet for dagen ser således ud:

Kl. 10.00 Museet åbner (fri entré). Bliv sminket på vores sminkeværksted, lav din egen                 hat eller maske på vores kreative værksted eller tag skattejagten rundt i                           udstillingen og se bl.a. vores nye udstilling om Cirkus Arena.

Køb forplejning i Café Bataillionen, der bl.a. serverer lækre fastelavnsboller.

Kl. 11.00 Cirkus Arcus optræder i Fægtesalen. Pladser fordeles efter først til mølle.

Kl. 13.00 Slå katten af tønden på Alarmpladsen. Der er slikposer til alle deltagende                        børn og præmier til kattedronninger og -konger.

Kl. 14.00 Cirkus Arcus optræder i Fægtesalen.

Sminkeværkstedet og det kreative værksted lukker.

Kl. 15.00 Arrangementet slutter.

Vi glæder os til at se dig!