Klovneshow på Cirkusmuseet

Søndag d. 26. maj kl. 12.30 kan du opleve fremtidens stjerner på klovnehimlen, når The Clowns Show bliver spillet på Cirkusmuseet. Her vil en række danske og udenlandske klovne vække lattermusklerne og give nye perspektiver på tilværelsen for såvel store og små, når de tager menneskets gode og dårlige sider under behandling. Det sker med hjertet på rette sted og forestillingen er for alle aldre.

Showet spiller i Fægtesalen og varer ca. 35 minutter. Entré er 20 kr. per person + entré til Cirkusmuseet. Entréindtægterne går ubeskåret til klovnene, så de kan komme ud i verdenen med deres show.

Klovnene går på den anerkendte Commedia School, der igennem årene har udklækket en række klovne til hospitaler, pantomimeteatret og mange andre steder.