Klovneshow d. 3. juni

Den gode klovn har et stort hjerte, giver brede smil og kan få os til at se på os selv på nye måder. Det kan du opleve søndag d. 3. juni kl. 12.30, hvor du ikke blot kan opleve én, men en håndfulde klovne, der vil optræde med deres unikke numre skabt specielt til forestillingen. Forestillingen er gratis, når der er betalt entré til museet og forestillingen er for alle aldre.

Her er der ingen grund til at være bange for klovnene. Tag i stedet det store smil på og nyd forestillingen.

Klovnene kommer fra den internationalt anerkendte skole for fysisk teater, Commedia School, der igennem adskillige år bl.a. har arbejdet med klovnekarakteren udfra et humanistisk synspunkt. Skolen har igennem udlært mange artister, derhar arbejdet et væld af steder fra det kendte The Big Apple Circus i New York til  Pantomimeteatret i Tivoli.