Klovnerier på Cirkusmuseet

Få gode grin og stof til eftertanke, når forestillingen The Clowns Show gæster Cirkusmuseet d. 29. maj.

Klovnen er den uskyldige, barnagtige og naive karakter med hjertet på rette sted. Det vil du opleve i showet hvor en række klovne fra forskellige lande vil vise netop den side af klovnen. Trods det at klovnene kommer fra forskellige lande, vil forestillingen være forståelig for alle.

Klovnene i showet kommer fra Commedia School, der er en international anerkendt teaterskole. Skolen har fostret mange talenter igennem årene og har som navnet antyder komedien som udgangspunkt. Det handler om at få folk til at grine.

Forestillingen spiller kl. 12.15 og inden da kan du slå dig løs til Cirkusleg fra kl. 10.30-12, hvor du kan prøve alt fra jonglering til trapez.

Billetter til forestillingen kan købes i døren eller via museets hjemmeside www.cirkusmuseet.dk.