Julemarked

Årets julemarked i Avedørelejren finder sted d. 8. december kl. 10-15, og du kan nu booke stadeplads. Markedet er en af de største julebegivenheder på Vestegnen med flere tusinde gæster, masser af underholdning og stader.

Der er mulighed for at stå i telte på Alarmpladsen bag museet. Du kan også blive skrevet op på en venteliste til at stå i Fægtesalen.

For at booke stadeplads skal du sende en mail til info@cirkusmuseet.dk med følgende oplysninger:

Navn:
Mail:
Tlf.:
Antal stader:
Antal borde (kan ikke overstige antal stadepladser):
Antal stole:
Placering (telt eller Fægtesal):
Beskrivelse af hvad du sælger (husk ingen lopper):

Særlige ønsker (f.eks. til strøm eller placering. Vi vil gøre, hvad vi kan for at efterleve ønskerne, men kan ikke garantere, at det kan lade sig gøre):

Der kan gå et par dage, før du modtager en bekræftelsesmail med beløb (se priserne nedenfor) på det bestilte og et MobilePay nummer, hvortil du skal overføre pengene inden for 5 hverdage. Din booking er først gældende, når vi har modtaget pengene. Har du ikke MobilePay, finder vi et alternativ.

Bookingen kan ikke fortrydes, og pengene tilbagebetales ikke medmindre, at vi kan afsætte stadepladsen til anden side senest 7 dage inden arrangementet. Skulle du være forhindret i at komme, bedes du give besked så hurtigt som muligt.

Priserne er følgende:

Stadeplads i Fægtesalen: 150 kr.
Stadeplads i telt: 75 kr.
Leje af bord 180 cm.: 50 kr.
Leje af stol: 20 kr.

Strøm til foodtrucks og lign.: 200 kr.

Strøm over 1000 watt i telte eller sal: 100 kr.

Du er velkommen til at medbringe eget bord, men det må maks. være 2 m. i længden.

Vi glæde os til at høre fra dig.