Julemarked i Avedørelejren

Kom til det hyggeligste julemarked og oplev over 80 stader og underholdning for hele familien søndag d. 8/12 fra kl. 10-15 i Avedørelejren. Der er fri entré. OBS! staderne står i telte og indendørs, så kom trygt uanset vejr og vind.

I staderne vil der både være firmaer, som bryggerier, vingård og slagter, men også dygtige hobbyister, der sælger smykker, julepynt, træskærerarbejde og meget mere. Mætheden kan du få stillet i Café Bataillionen og selv juletræet kan du få købt.

Blandt underholdningen kan du opleve bl.a. opleve sangerinden Linda Andrews kendt fra X-Factor, Gøgleren Elnis og naturligvis julemanden. Derudover kan du ride på islænderheste fra krogagre, tage med hestevogn til Quark-centret, høre Vilde Historier på Cirkusmuseet eller tage på juleskattejagt det samme sted.

Programmet ser således ud:

Kl. 10.00 Markedet åbner. Tag på skattejagt på Cirkusmuseet, lær at jonglere i Fægtesalen eller hjælp med at pynte vores juletræ i madteltet.

Kl. 10.00-14.00 Åbent hus på Vandrehjemmet Belægningen med varmt at drikke og rundvisning.

Kl. 10.30 Åbningstale ved borgmester Helle Adelborg.

Kl. 10.40 Gøgl med cirkusnissen Elnis

Kl. 11.00-13.00 Tag Regnbuens hestevogn til julemarked på Quark Centret.

Kl. 11.00-12.00 Julemanden besøger markedet

Kl. 11.30-13.30 Rid på islænderheste fra Krogagre

Kl. 12.00 Hør en vild historie på Cirkusmuseet. 10 min. sjov og spændende fortælling.

Kl. 13.00 Linda Andrews (kendt fra X-Factor) optræder på scenen.

Kl. 13.45 Gøgl med Cirkusnissen Elnis.

Kl. 13.45-14.30 Copenhagen Barbershop Chorus synger.

Kl. 15.00 Markedet lukker.

Der vil være parkering ved vejen Filmbyen.