Julemarked i Avedørelejren

Kom til det hyggeligste julemarked søndag d. 9. december 2018 fra kl. 10-15 med masser af boder og underholdning for hele familien. Entréen er fri og der er er gratis parkering.

I de mere end 80 stader kan du købe en bred vifte af varer såsom trædrejerkunst, strikketøj, lokal vin og øl, slagtervarer, vafler, smykker, fåreskind og selvfølgelig julepynt og juletræer. Der vil bl.a. være produkter fra Bolsjeriet, Dansk Vincenter, Spybrew,
Din Vin, Oxholm Vin, Hvidovre Biavlerforening, Elizon (æble, pære og appelsinjuice), Damhusslagteren, Vaffelbixen, Madeirahuset,
Gourmet saft, Methas pandekager/Mr. Candyman, Nordvestfest m.fl.

Dagen byder også på masser af underholdning. Du kan opleve gøgleren Jon G. Lør, du kan tage på tur med hestevogn til Quark Centret, hvor der også er juleoplevelser, du kan tage på skattejagt på Cirkusmuseet, hvor du også kan høre vilde historier fra udstillingen og meget mere.

Markedet finder sted på adressen Alarmpladsen, 2650 Hvidovre. Det er lige bag Cirkusmuseet. Det foregår i telte og bygningerne omkring pladsen.

Der er fri parkering ved vejen Filmbyen. Vejene omkring Alarmpladsen vil være afspærrede.

Du kan se programmet her: