Internationale klovnerier

Klovn stikker hovedet frem fra bag et rødt tæppe

Oplev forestillingen The Clowns Show søndag d. 30. maj kl. 12.30

The Clowns Show

I showet vil du kunne opleve spektakulære tryllenumre, “farlig” akrobatik, ægte flyvende tæpper og en ensom harmonikaspiller.

Klovnene har arbejdet intenst det seneste år på at udvikle deres klovnekarakterer på den internationalt anerkendte Commedia School, der trækker elever fra hele verdenen. Her har de skullet finde frem til netop deres klovnekarakter, for klovn er ikke noget man bare spiller.

Klovneforestillingen finder sted kl. 12.30  i Fægtesalen Alarmpladsen 6. Vi anbefaler at du køber billetter på forhånd her

Billetten til forestillingen inkl. entré på museet koster 85 kr. for voksne og 20 kr. for børn.

Cirkusleg

Inden forestillingen kan du selv slå dig løs til Cirkusleg kl. 10.15, 11.00 eller 11.45. Cirkusleg varer 30 minutter og du kan prøve alt fra jonglering til trapez. Der er et begrænset antal pladser til de forskellige tidsrum, så aktiviteten kan blive gennemført så sikkert som muligt. Du kan med fordel købe billet her

Billetten til cirkusleg inkl. entré til museet koster 75 kr. for voksne og 10 kr. for børn.

Husk coronapas og ID