International cirkusdag

Klovne fra Cirkus 3

Lørdag d. 22. maj bliver cirkus fejret på Cirkusmuseet

Cirkus 3

Cirkus 3 består af de komiske og bundmusikalske klovne Charlie og Binalto, også kendt som Jan Kierulf og Bo Bjerregård, som er nogle af Danmarks mest rutinerede klovne. Cirkus 3s show er musikalsk og tempofyldt og de byder på alt fra klodsede stigegags til hylende morsomme lagkagefarcer. Forestillingen Cirkus 3 er desværre udsolgt.

Fri entré på Cirkusmuseet

Der vil være fri entré på Cirkusmuseet, hvor du kan opleve museets helt nye udstilling. Den vil både vække latter og forundring hos børn og voksne samtidig med, at du bliver en smule klogere på cirkus. Her kan du bl.a. opleve en anderledes formidling af cirkushistorien igennem en form for hologram af bugtaleren Peter Nørgaard og hans frække hund Charlie. Du kan også se smukke cirkuskostumer fra nogle af de største artister igennem tiden og få svar på, hvorfor nogle finder på at kaste sig over så usikker en tilværelse som artist. Museet er denne dag åbent fra kl. 10-14.

Foredrag med Kurt Flemming

Du kan også komme til foredrag med den tidligere Pjerrot på Bakken, Kurt Flemming. Foredraget vil give et spændende indblik i Kurt Flemmings liv med Pjerrrotkarakteren. Det finder sted kl. 11.15 i Auditoriet, Vestre Kvartergade 22 kun 100 m. fra museet. Foredraget er arrangeret af Danske Cirkusvenner. Skriv en mail til info@cirkusmuseet.dk, hvis du ønsker at reservere en plads.

Cirkus Baldoni

Cirkus Baldoni gæster Avedørelejren samme dag, og efter forestillingen med Cirkus 3, kan man passende runde dagen af med at opleve Baldonis forestilling i teltet på Grønningen. Billetter købes på Baldones egen hjemmeside.