Hvidovre Go´Tur

Spring på cyklen og deltag i cykeludflugten Hvidovre Go´ Tur på lørdag d. 17/8 og få sjove oplevelser på Cirkusmuseet. Cykelløbet er for hele familien og er arrangeret af Hvidovres Gamle Kæmper. På turen kommer du rundt i Hvidovre og gør pit stop ved Cirkusmuseet. Her vil der være fri entré på Cirkusmuseet for deltagerne, hvor du bl.a. kan høre Vilde Historier. Kl. 11.00 og 12.00 kan smilebåndene komme på gled, når artisten og klovnen Gugge optræder på Alarmpladsen. Fra kl. 10 kan du også tage på jagt efter det hemmelige løseord. Finder du ordet venter der præmier på Cirkusmuseet.

Så fat cyklen og tag familien med til en oplevelsesrig dag i Hvidovre. Tilmelding er nødvendig, og du kan tilmelde dig via dette link.