Gå på cirkusskole

Børn laver menneskepyramide i manegen.

Nu kan du tilmelde dig forårets cirkusskole!

Der er 3 hold, med hver sin aldersgruppe. Alle hold træner om onsdagen i Fægtesalen, Alarmpladsen 6. Første undervisningsdag er onsdag d. 16. marts og sidste træning og afslutning er onsdag d. 25. maj. Der er ikke træning i påsken.

Hold 1
TRÆNER: kl. 15.30 – 16.15.
ALDER: 4-6 år.

Holdet er for de helt små, som er klar på udfordringer, bevægelse, dans og leg. Som noget nyt skal der deltage en voksen sammen med barnet, men vi lover, at vi laver øvelser, som alle voksne kan deltage i.

Hold 2
TRÆNER: kl. 16.30 – 17.30.
ALDER: 6-8 år.

Holdet har fokus på fællesskab og det sociale. Undervisningen vil være fælles, som et team. Eleverne kommer til at optræde den sidste dag.

Hold 3
TRÆNER: kl. 17.30 – 18.30.
ALDER : 9-16 år.

Holdet hvor man kan træne individuelt, dog skal man igennem de forskellige cirkusdiscipliner først. Til afslutningen vil dette hold lave en forestilling.

Tilmelding skal ske til info@cirkusmuseet.dk med angivelse af følgende oplysninger:
Barnets navn:
Barnets alder:
Navn på forælder:
Tlf.nr. på forælder:

Tilmeldingen er først gældende, når der er sendt en bekræftelse og deltagergebyret er betalt.

Prisen er 355 kr. pr. barn og betaling skal ske via Cirkusmuseets mobilepay 299490

Pladserne tildeles efter først til mølle.