Fastelavnsfest

Søndag d. 3. marts kan du komme til den sjoveste fastelavnsfest på Cirkusmuseet og i Avedørelejren.

På dagen vil der være fri entré til Cirkusmuseet, hvor der vil være masser af aktiviteter. Fra kl. 10-14 kan du f.eks. lave din egen fastelavnshat eller -maske på vores kreative værksted. Du kan også blive sminket til den smukkeste cirkusprinsesse, den sjoveste klovn eller sejeste superhelt.

Kl. 13.00 vil der være tøndeslagning på Alarmpladsen for alle aldersgrupper arrangeret af Hvidovre Produktionsskole. Der vil være slikposer til alle deltagende børn.

Kl. 14.00 kan du opleve det fantastiske børne- og ungecirkus Cirkus Arcus i Fægtesalen. Bliv forbløffet over de unge artisters evner på jorden såvel som i luften. Der er også fri entré til forestillingen.

Arrangementet slutter kl. 15.00.

Dagen igennem vil der også være åbent i Café Bataillionen, hvor du bl.a. kan købe lækre fastelavnsboller og meget andet.

Vi glæder os til at se dig.

Fastelavnsfesten er arrangeret af Cirkusmuseet, Cirkus Arcus, Hvidovre Produktionsskole og er støttet af Grundejerforeningen i Avedørelejren.