Fastelavn er mit navn…

Kom til fastelavn på Cirkusmuseet

Find dit sjove, vilde eller farvestrålende kostume frem og tag mor og far i hånden søndag d. 27/2, hvor Cirkusmuseet holder fastelavnsfest. Dagen vil byde på tøndeslagning, ansigtsmaling, cirkusforestilling med Cirkus Arcus og meget mere.

Cirkusforestilling

Kl. 11 og kl. 14 kan I opleve Cirkus Arcus i Fægtesalen med en helt særlig fastelavnsforestilling, hvor du kan opleve børnenes fantastiske evner, hvad end det er i trapezen eller i mere jordnær akrobatik. Pladserne gives efter først til mølle-princippet.

Ansigtsmaling og kreativt værksted

På museet kan du blive sminket, lave din egen fastelavnsmaske eller pynte dit eget cirkus-fastelavnsris. Alt dette foregår på museets 2. sal.

Tøndeslagning

Kl. 13. er der tøndeslagning på Alarmpladsen med slik til alle deltagende børn. Der er tønder til forskellige aldersgrupper, så alle får en chance eller to for at få den eftertragtede titel som kattedronning eller -konge.

Arrangementet er lavet i samarbejde mellem Cirkusmuseet og Cirkus Arcus samt støttet af Grundejerforeningen i Avedørelejren.

Der er gratis adgang på museet denne søndag og vi glæder os til at se en masse farverige og festligt udklædte mennesker!