Efterårssjov med show

Mandag-fredag i uge 42 kl. 11 optræder den alsidige artist Jonathan Bendtsen, som bl.a. er kendt fra Danmark har Talent, hvor han i 2019 opnåede en flot finaleplads. Han kaster sig gerne over diabolo, akrobatik, teeterboard (vippebræt), jonglering eller det såkaldte CYR-hjul, som er en stor ring på størrelse med et menneske. Alle discipliner kan han til perfektion, men særligt CYR-hjulet tager kegler, når Jonathan i et afsindigt tempo på elegant, og til tider på komisk, vis lader sig fragte rundt i manegen vha. ringens bevægelser.
Efterårsferien giver dig også mulighed for selv at træde ind i manegen, hvor du kan udfordre hele familien på line, i trapez eller noget helt tredje. Cirkusleg finder i ferien sted kl. 12.30-14.30 samt søndage fra kl. 10.30-12.
På museets Kreative Værksted kan store som små hygge sig med at lave fine cirkuscollager eller en sjov klovnehat. Du kan også opleve museets udstilling på en anderledes måde med museets ”Tip 10 rigtige” med en lille præmie til alle deltagende børn.
Se også den nye udstilling om den berømte familie Dubsky og ikke mindst deres fodboldspillende hunde, der i adskillige årtier begejstrede publikum i alverdens maneger.