Efterårsferie på Cirkusmuseet

Klovnen Bonbon sammen med 4 dukker, som forestiller Bonbon

Tag hele familien med på Cirkusmuseet i efterårsferien

I efterårsferien byder Cirkusmuseet inden for til en hel dag med sjov, leg og spændende cirkushistorier.

Forestilling med Bonbon

Kl. 11 kan du opleve den prisbelønnet klovn Bonbon, der sammen med sin familie giver forestilling i Fægtesalen. Det lå ikke i kortene at lærersønnen Lasse Nørager-Nielsen alias Klovnen Bonbon skulle vælge cirkuslivet, men som 16-årig fik han sin internationale debut som cirkusartist, da han blev ansat i det lille svensk Cirkus Regal. Han er i dag en af de mest berømte danske klovne i den internationale cirkusmanege. Bonbon er kendt for sine kreative og unikke numre, som når han forvandler sig fra klovnet badmintonspiller til stjernespiller eller når han optræder som den kluntede kanonkonge med stærkt begrænsede flyveegenskaber.

Forestillingen koster 20 kr. for både børn og voksne.

Cirkusleg

Efter forestillingen kan I selv gøre Bonbon kunsten efter, når Fægtesalen forvandles til en stor cirkussal, hvor I kan prøver kræfter med cirkusdiscipliner som jonglering, luftakrobatik, balancegang mm. Hvem ved om der gemmer sig en mester jonglør i lige netop jeres familie. Museets cirkusartist står klar til at hjælpe og guide. Cirkusleg foregår i fægtesalen kl. 12.30-14.30, vi forbeholder os ret til at henvise folk til at komme igen senere, hvis der er for mange mennesker i salen. Cirkusleg er gratis når først entréen er betalt.

Udstillingen

På museet har I mulighed for at opleve bugtaler Peter Nørgaard fortælle om cirkushistorien samt blive imponeret over de mange smukke og farverige kostumer, som cirkusmuseets samling rummer. Desuden rummer udstillingen et væld af spændende artisthistorier, som både indeholder drama, hård træning og vågemod.

Kreativt værksted og cirkusposen

På 2. sal kan du forbyde dig i museets kreative værksted, hvor du kan lave din egen snurretop, som du kan pynte i ægtecirkusstil.

Vil du have endnu mere ud af udstillingen og det kreative værksted kan du købe en cirkuspose. Posen indeholder en skattejagt til udstillingen, et krea-kit, hvor du kan lave din egen cirkusfigur, en klovnenæse samt et fint aktivitetshæfte mm. Posen koster 50 kr. og kan købes i butikken.

Cirkusmuseet har åbent mandag til fredag i uge 42 kl. 10-15.

Billetter til efterårsferien kan købes her