X-tra Cirkusskole

Cirkusskole i uge 32- Vi er klar, er du?

Bliv cirkusartist i sommerferien og kom på Cirkusskole på Cirkusmuseet d. 3.- 4. august eller 5. – 6. august.

Du vil få mulighed for at arbejde med jonglering, akrobatik, trapez/stof, diabolo m.m. Vi lover sjove udfordringer, gode grin og nye venskaber. Skolen afsluttes med en forestilling. To artister vil være instruktører, de har begge arbejdet professionelt i flere år, og de glæder sig til at dele deres erfaringer med dig. Skolen løber over to dage og er for både uøvede og øvede, så det vigtigste er, at du har mod på at kaste dig over de forskellige cirkusdiscipliner.

Tilmeld dig via mail til info@cirkusmuseet.dk eller telefon: 36490030.

Det praktiske:

Tilmelding: info@cirkusmuseet.dk eller tel.: 36490030. Skriv navn, alder, værge, adresse og tlf. Tilmeldingen er først gældende, når du har modtaget en bekræftelse.

Tid: d. 3-4/8. Begge dage kl. 10-14 eller  d. 5-6/8. kl. 10-14

Sted: Fægtesalen, Alarmpladsen 6, Avedørelejren, Hvidovre

Praktisk: Husk madpakke og drikkedunk. Det er en god idé at være klædt i tøj, som du kan røre dig i.

Alder: Fra 8-17 år

Pris: Gratis

Skolen er en del af X-tra Sommersjov i Hvidovre Kommune.