Cirkussjov i vinterferien

Oplev den fantastiske bugtaler Peter Nørgaard kendt fra TV-programmet Danmark har talent, træd selv ind i manegen og prøv alt fra jonglering til trapez, slå dig løs på vores kreative værksted og meget mere. Der er således masser af oplevelser for hele familien på Cirkusmuseet i vinterferien.

Danmarks bedste bugtaler
Fra d. 11-15. februar alle dage kl. 11 optræder Peter Nørgaard i Fægtesalen. Peter Nørgaard er Danmarks sjoveste bugtaler, der for alvor blev kendt i TV-showet Danmark har talent, hvor han “bugsang” med Elvis Presley og Tina Turner. På museet kan du opleve ham med nogle af sine elskelige dukker, og måske vil der være et lille tryllenummer. Billetter til showet koster 80 kr. for voksne og 20 kr. for børn. Billetterne skal blot købes på selve museet inden forestillingen. Billetten giver også adgang til museets andre ferieaktiviteter.

Cirkusleg
Fra d. 11-15 og d. 18-22. februar alle dage kl. 12.30-14.30, kan du også selv prøve kræfter med artisteriet til Cirkusleg. Her kan du udfordre dig selv og hele familien med alle former for jonglering, balancegang, trapez, stof og meget mere. Cirkusleg er ikke for grupper på over 10 pers.

Cirkusleg finder også sted om søndagene fra kl. 11-12.30.

Slip fantasien løs
På Det Kreative Værksted kan du fra d. 11-15. og d. 18-22. februar alle dage kl. 11.30-15 slippe fantasien fri, når vi stiller remedier til rådighed, så du f.eks. kan lave dine egne cirkusdyr. Det Kreative Værksted er et hyggeligt afbræk, hvor hele familien kan samarbejde om kreationerne.

Hør en vild historie
Fra d. 11-15. og d. 18-22. februar kan du også hver dag kl. 13.00 høre en Vild historie fra museets udstilling. Det kan f.eks. være historien om den utrolige udbryderkonge Bernardi, historien om verdens bedste jonglør Bob Ripa eller det magiske par LeePee Ville. Historien varer ca. 10 min. og er for hele familien.

Billetprisen til museet og aktiviteterne er 60 kr. for voksne, mens det er gratis for børn i følge med voksne. Vil du også til forestilling koster det 20 kr. ekstra for både børn og voksne. Man skal have billet til museet for at komme til forestilling.