Cirkussjov i Påsken

Påsken byder på en række aktiviteter på Cirkusmuseet, hvor du både kan få udfordret modet og de kreative evner samt få masser af grin.

Vi har udvidet vores Cirkusleg i påsken, så du prøve kræfter med alt fra trapez til jonglering både søndag d. 25. marts og søndag d. 1. april fra kl. 11-12.30 samt mandag til og med onsdag fra d. 26. marts til d. 28. marts fra kl. 11-13. Her er vores artist klar til at hjælpe, men du vælger selv, hvad du vil prøve. Alle remedier er til rådighed.

Fra d. 16. marts til og med d. 2. april kan du også lave dyr til din egen manege på dyrenes værksted. Her kan børn og voksne i fællesskab udfolde deres kreative evner. Alle remedier er til rådighed, og det er kun fantasien, der sætter grænser for hvilket dyr, der kan være i din manege. Dyrenes værksted er åbent i hele museets åbningstid.

I vores udstilling kan du tage på skattejagt eller prøve vores quiz og vinde et diplom. Begge dele bringer dig rundt i udstillingen, hvor du møder alt fra smukke kostumer til snedige trylletricks.

I påsken er der normalt åbent, dvs. fra søndag til torsdag fra kl. 10-15. Der er således også åbent skærtorsdag, påskedag og 2. påskedag.