Cirkusmuseet åbner søndag d. 2. maj

INFORMATIONER OM BESØG PÅ CIRKUSMUSEET

Vi lægger vægt på, at dit besøg på Cirkusmuseet skal være godt, underholdende – og trygt. Med udgangspunkt i myndighedernes krav, anbefalinger og vejledninger har vi derfor indført en række tiltag, der skal gøre dit besøg sikkert og forsvarligt.

Coronapas

Du skal vise gyldigt coronapas, der viser at du enter er:
a) færdigvaccineret for mindst 14 dage siden
b) testet negativ indenfor de seneste 72 timer
c) har haft corona og kan fremvise en positiv test der er mindst 14 dage og højst 6 måneder gammel
Dokumentationen skal indeholde navn, testtidspunkt og testresultat. Vi opfordrer til, at du har testresultat klar, enten printet ud eller som skærmbillede på din mobil, når du ankommer til museet.
Sammen med dokumentationen skal du også fremvise ID udstedt af offentlig myndighed.
Børn under 15 år skal ikke vise coronapas.

Mundbind

Vær også opmærksom på, at du skal bruge mundbind, når du besøger museet. Du må gerne tage mundbindet af, når du sidder ned.

Køb éntrebilletter online

Du kan købe din billet til museet her eller du kan købe den når du ankommer til museet.

Cirkusleg

Lige nu kan vi desværre ikke afholde cirkusleg, men håber snart at kunne byde jer velkommen indenfor i fægtesalen til masser af cirkusaktiviteter.

Sikkerhed frem for alt

Der vil under besøget være mulighed for afspritning af hænder igennem hele udstillingen. Desuden er der ekstra rengøring og afspritning af kontaktflader på museet og særlig fokus på, at skabe de sikreste rammer for gæster og personale.

Vi glæder os til at se jer på museet!