Cirkus og biler

Fra d. 24. januar kan du få ekstra store oplevelser i Avedørelejren, når Forstadsmuseet åbner udstillingen Familien Danmark på hjul, hvor du kan se de biler, der er blevet kåret til årets bil igennem de sidste 50 år og samtidig få fortalt det stykke Danmarkshistorie de også afspejler. Bilerne du kan se vil helt sikkert vække minder hos de fleste. Det er f.eks. gængse modeller som Fiat Ritmo og Fiat 127, men også mere specielle som Ford Capri.

Du kan således tage hele familien med til Avedørelejren f.eks. en søndag og nyde godt af Cirkusleg og Cirkusmuseets udstilling, inden der går benzin i blodet til udstillingen om årets bil.

Du kan købe en kombibillet, der koster 120 kr. (normalpris 150 kr.), som giver adgang til begge udstillinger.

Biludstillingen kan ses i Zentropas gamle filmstudier, der ligger 300 m. fra Cirkusmuseet. Læs mere om udstillingen her.