Glæd dig til vinterferien

Vinterferien på Cirkusmuseet kommer til at byde på et væld af oplevelser på museet, hvor du kan opleve en ny udstilling, forrygende artisteri, cirkus på egen krop og meget mere.

Artisteri fra øverste hylde

Fra d. 10.-14. februar alle dage kl. 11 vil der være artisteri fra øverste hylde, når Skating Ernestos besøger museet. Skating Ernestos består af Veronika og Paolo og deres lille søn. Både Veronika og Paolo er ud af gamle cirkusslægter og kommer fra henholdsvis Tjekkiet og Italien. De vil bl.a. optræde med smuk luftakrobatik, sjove klovnerier og et tempofyldt rulleskøjtenummer. Vi får også deres søn Daniel at se i manegen ligesom i 2015, hvor han tog publikums hjerter med storm på museet, da han optrådte med et bedårende klovnenummer som 4-årig! Sidenhen er han blevet en eminent jonglør med diabolo. Billetter til showet koster 20 kr. + entré og kan købes online her. Eller på museet på forestillingsdagene.

Er du medlem af f.eks. Børn i Byen eller en af de andre organisationer vi har rabatsamarbejde med, og ønsker du at gøre brug af rabatten ved billetkøb. Skal du i stedet reservere dine billetter på info@cirkusmuseet.dk og betale dem på museet.

Ny udstilling

Til vinterferien kan du også opleve vores helt nye udstilling om Cirkus Arena, der i år fylder 65. Her kan du bl.a. få historien om Arena og hvordan det er at rejse med Arena i dag fortalt igennem Bubber, og du kan se smukke kostumer og meget andet, der fortæller historien om Nordens største cirkus.

Sving dig i trapezen

Om søndagene fra kl. 11-12.30 og fra mandag til fredag i både uge 7 og 8 fra kl. 12.30-14.30 kan du prøve artisteriet på egen krop til Cirkusleg. Her vil vores artist være klar til at hjælpe, og du kan prøve alt fra jonglering til trapez. Cirkusleg er for alle aldre og er inkluderet i entréprisen.

Slip kreativiteten løs

Både i uge 7 og 8 kan du også slå dig løs på vores Kreative Værksted. Her kan hele familien have en hyggelig stund sammen og f.eks. lave deres egen cirkuscollage og meget mere. Det Kreative Værksted er åbent i hele åbningstiden og er inkluderet i entréprisen.

Hør Vilde Historier

Cirkus byder på de mest farverige og fantastiske historier. Fra mandag til fredag i både uge 7 og 8 kan du kl. 13 høre nogle af disse til Vilde Historier, som er 10 minutters spændende fortælling om en udvalgt ting i udstillingen. Du er med til at bestemme, hvad historien kan være, men det kan være alt fra fortællingen om Danmarks mest berømte udbryderkonge Bernardi til den største tryllekunstner. Vilde Historier er også inkluderet i entréprisen.

Der er således alle muligheder for at få en forrygende vinterferie på Cirkusmuseet.