Cirkus bliver fejret

Lørdag d. 21. april fejrer vi på Cirkusmuseet cirkuskunsten på International Cirkusdag. Her er der oplevelser for hele familien og en enestående chance for at få et blik bag facaden for den cirkusinteresserede. Der vil både være Cirkusleg, optræden, foredrag og meget mere.

Programmet for dagen ser således ud (der er fri entré til alle aktiviteter på nær Cirkus Baldoni):

Kl. 10.00 Cirkusmuseet åbner med fri entré og sjove aktiviteter på Børnenes Værksted.
Kl. 10.00 Rundvisning på museet.
Kl. 11.00 Museet arrangerer Cirkusleg i Cirkus Baldonis telt, der vil være opstillet lige bag museet.
Kl. 11.15 Irene Thierry fortæller om sit liv i og med Cirkus Krone. Foredraget finder sted i Værestedet 100 m. fra museet.
Kl. 12.00 Rundvisning på museet.
Kl. 13.00 Klovnen Allando og Irene Thierry optræder i Fægtesalen.
Kl. 14.00 Museet lukker.
Kl. 14.00 Cirkus Baldoni optræder i teltet bag Cirkusmuseet. Billetter til særpris denne dag. Billetterne skal købes direkte hos Cirkus Baldoni.

Let forplejning og pølser og brød kan købes på museet.

International Cirkusdag på Cirkusmuseet er arrangeret i samarbejde med Danske Cirkusvenner.