Årsplakat 2022

Cirkusmuseets årsplakat 2022. Forestiller en cirkusmanege med en høj hat. En mand og kvinde i trapez. Over det hele står en tryllekunstner

Årsplakaten 2022 er landet!

Vi er stolte af at præsentere årsplakaten for 2022, som er udført af kunstneren Martin Jørgensen, der bl.a. har tegnet julekalendere for både TV2 og DR og til daglig – ved siden af sine egne værker – illustrerer alt fra magasiner og bøger til annoncer og storyboards.

Plakaten måler 80 x 60 cm koster 50,- og kan købes i vores butik, når vi åbner op igen, eller bestilles allerede nu via info@cirkusmuseet.dk (ved forsendelse tillægges prisen et ekspeditionsgebyr på 35,- og porto)

I år har vi valgt også at trykke plakaten i en kraftigere, nummereret og signeret version i størrelsen 30 x 40 cm, som snart er klar fra trykkeriet. Denne version er desuden signeret af kunstneren.