Vinterferiesjov i uge 8

I uge 8 byder vi på en række aktiviteter, der vil gøre vinterferien sjovere for hele familien.

Cirkusleg
Fra d. 18-22. februar alle dage kl. 12.30-14.30, kan du prøve kræfter med artisteriet til Cirkusleg. Her kan du udfordre dig selv og hele familien med alle former for jonglering, balancegang, trapez, stof og meget mere. Cirkusleg er ikke for grupper på over 10 pers. Her anbefaler vi, at I booker en workshop.

Cirkusleg finder også sted om søndagene fra kl. 11-12.30 året rundt (på nær, når vi har andre særarrangementer som f.eks. fastelavn).

Slip fantasien løs
På Det Kreative Værksted kan du fra d. 18-22. februar alle dage kl. 11.30-15 slippe fantasien fri, når vi stiller remedier til rådighed, så du f.eks. kan lave dine egne cirkusartister Det Kreative Værksted er et hyggeligt afbræk, hvor hele familien kan samarbejde om kreationerne.

Hør en vild historie
Fra d. 18-22. februar kan du også hver dag kl. 13.00 høre en Vild historie fra museets udstilling. Det kan f.eks. være historien om den utrolige udbryderkonge Bernardi, historien om verdens bedste jonglør Bob Ripa eller Danmarks mest berømte tryllekunstner Truxa. Historien varer ca. 10 min. og er for hele familien.

Stop cirkustyven!
En sjov måde at komme rundt i udstillingen på for hele familien er vha. vores “forbryderjagt”. En tyv har været på spil og udvalgt sig de fineste genstande på museet, som han har mærket med koder. Det er med at finde koderne og få afsløret tyven, inden han slår til. Jagten, kan I få udleveret i receptionen, og den er gratis.

Billetprisen til museet og aktiviteterne er 60 kr. for voksne, mens det er gratis for børn i følge med voksne.