Praktisk

Find praktisk information til dit besøg, skoleudflugt, børnefødselsdag, firmaarrangement eller børnehavebesøg på Cirkusmuseet her.

Covid-19

Hold god afstand til andre gæster og husk at benytte den opstillede håndsprit, som findes rundt omkring på museet.

Babyfaciliteter

Der er puslerum i stueetagen. Klapvogne kan medbringes i udstillingen eller lånes.

Besøgets varighed

Størstedelen af museets gæster bruger imellem 1-2 timer i vores udstilling ved et besøg. Udstillingen er i to plan med mange mindre rum med hvert deres tema. På dage med andre aktiviteter så som Cirkusleg anbefaler vi, at du afsætter min. 2 timer, så du både kan opleve Cirkusleg og udstillingen.

Betaling

Museet modtager kontanter, MobilePay, Visa/dankort og gængse korttyper så som AmericanExpress og  Mastercard. Vi modtager desværre ikke kort, som kun er Dankort. Du kan finde vores priser og åbningstider her.

Butik

Ved indgangen finder du Cirkusmuseets butik, hvor vi har et udvalg af professionelt jongleringsudstyr og tryllerekvisitter. Derudover har vi et bredt udvalg af cirkusplakater, legetøj, der udfordrer motorikken og/eller balanceevnen, klovnenæser og parykker, postkort samt legetøj inspireret af cirkusverdenen. Vi sælger også ispinde, juicebrikker og vand,  og til at stille den lillebitte sult har vi myslibarer og figenstænger.

Garderobe

Der forefindes garderobe med aflåselige skabe ved indgangen. Skabene er gratis at benytte, men kræver møntindkast. Tøj m.m. placeres i garderoben på eget ansvar.

Handicapadgang

Museet er indrettet handicapvenligt med rampe, handicaptoiletter og elevator. Egen kørestol kan benyttes ved besøg på museet, men det er også muligt at låne en kørestol. Giv gerne besked inden besøget, hvis I ønsker at låne den. Det er en god idé at varsle museet i forvejen, hvis der planlægges besøg af flere kørestolsbrugere. Vi kan kontaktes her.

Husdyr

Det er ikke tilladt at medbringe husdyr på museet.

Hvad kan jeg ellers se i området?

Museet ligger kun en kilometer fra Vestvolden, som blev bygget i slutningen 1800´tallet som et af Danmarks største forsvarsværker. Du kan også besøge kunstneren Thomas Dambos kæmpe BakketopTrine, der kigger ud over Avedøresletten kun 500 m. fra museet. Sidst men ikke mindst kan du tage på jagt efter det hemmelige løseord rundt i Avedørelejren. Den sjove jagt bliver udleveret på Cirkusmuseet. Spørg i receptionen.

Kørestole

Det er muligt at låne en kørestol ved et besøg på Cirkusmuseet. Spørg venligst inden besøget.

Mad og drikke

Du kan købe kaffe, riskiks, kanelboller, müslibarer, sodavand, juice m.m. i receptionen. I Avedørelejren kan du også finde café Bataillionen. Caféen har varierende åbningstider, så det er en god idé at kontakte dem inden et besøg.

Medbragt mad

Som familie kan du spise medbragt mad i vores madpakkerum eller i vores gårdhave. Her er plads til 12 personer, og vi henstiller til, at man ikke bruger mere end 30 min. i madpakkerummet eller gårdhaven, da der kan være andre brugere, som gerne vil til. Ved gruppebesøg kan du leje et større lokale, som skal reserveres i forvejen. Der er også flotte grønne områder omkring museet, hvor du kan lave din egen picnic i forbindelse med et besøg på museet.

Offentlig transport

Bus 1A (retning Avedøre St.) stopper ved Avedørelejren foran museet. S-tog linie A stopper på Avedøre St. 15 min. gang fra museet. Planlæg din rejse på rejseplanen.

Overnatning

Avedørelejren byder også på flotte og billige overnatningsmuligheder 100 m. fra museet på vandrehjemmet Belægningen. 2 km. fra museet kan du finde Hotel Scandic. Ønsker du at leje et sommerhus på Sjælland, kan du booke et gennem Feline.

Parkering

Der er gratis parkering bag museet. Busser anbefales at køre ind ad Fægtesalsvej fremfor ind ad Hovedporten. Der er afsætningsmulighed foran museet.